Sakit kat tailbone..

Salam.. Saya baru 14 weeks, tp for the past weeks dok rasa sakit kat tailbone. Tulang tengah atas punggung. Ada siapa2 sakit situ juga tak, apa sebabnya ya? Saya banyak duduk kat pejabat, tapi kadang2 weekend pun ada terkesan juga walau buat kerja2 rumah biasa..

1 Trả lời

sama..saya pun sakit belakang dekat tailbone tu juga.. sbb kerja duduk lama juga,,jgan duduk lama sngt ye sis.. saya dalam 30 min - 1 jam tu bngun kejap renggang2 apa yg patut..inshaa Allah rasa kurang sikit

5y trước

Insya Allah.. tq for the advice ❤️