Suntikan depo

Salam. Saya ada soalan pada mummy2 sekalian. Saya ada ambil suntikan depo utk family planning. Setelah saya ambil suntikan utk suntikan pertama, saya dapat period sgt lama. Period sampai 16hari. Selepas itu, utk bulan kedua sampai sekarang (24/7/2021) saya tak datang lagi period. Adakah ini normal? Saya risau sangat dengan keadaan diri saya yg tak datang period lagi. Harap mummy2 sekalian dapat share pengalaman pasal suntikan depo ni. Terima kasih 🥰 #ingintahu #seriusnanya #suntikandepo #period

2 Các câu trả lời

Sy pulak 1st month lepas ambik injection depo tu sy x period.. Masuk bulan kedua n ketiga sebelum injection kedua tu sy period lama berminggu.. Tp darah keluar x banyak.. Sikit2 je.. Stress jgk la.. Tp org kata memang period akan tak teratur masa mula2 ambik injection tu..

Normal rasanya