Perah susu atau pam

Salam.. Sape je sini yang tak bagi df tapi dia pam susu n bagi botol je, jadi anak minum susu perahan dalam botol je la tak df, ad sape2 yang mcm ni?

12 Các câu trả lời

ni dipanggil ep mom. ramai je mak2 jd epmom sbb baby tak boleh direct feed.

2y trước

tu la sy baru tahu bila ad yg komen.. sy ingat xboleh..

kenapa puan tak susukan? ada masalah atau mmg puan pilih utk bg botol?

2y trước

sy df tapi baby cpt mngamuk sbb susu xlancar lmbt keluar, n susu pon sikit keluar, kalau pam bg baby xmengamuk, tu la sy pon dh stress fikir pasal ni..