Scan gender baby

As salam... Sape due bulan 7? Ade yg dh scan gender ke? Ni gnba scan sy, doc ckp baby boy sbb nmpak punai die.. tp sy msih rase was2... Eheh.. ye la slagi x kluarkan.. nnti kna scan lg la utk kepastian.. eheh

Scan gender baby
34 Các câu trả lời

masa detail scan awl2 dah tunjuk pistol..mmg xwas2 lg..yg abg dia pom sbijik mcm ni jgk masa scan

Saya 25/7, sebab baby boy mmg terus nampak dari week 14 lagi. Sis boleh dah tu buat detail scan

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan kita😇

sy due 12/7... pon baby boy jgk... mmg baby tnjuk betul² nonet dia... hihihi

Nmpk sgt baby boy puan.. 😍Jelas sgt pistol dia.. 🤭

da masa 20minggu..sy pon doc kata baby boy terang2 dy tunjuk punai dy🤭

Saya due 22/7 jgn 5/7 berebut hadiah nnti hahahah

2y trước

sama due.. hehe

Sy pun due bln 7..bby twin..rasanya kena besalin awal dr tarikh😂

sis..maaf lari tjuk.yg doc tulis kt bwah FH+/FM+ tu apa mksd ya?

yee kena scan lagi sekali untuk kepastian👍💕

sy pon due bulan 7..scan terang2 nampak girl..