details scan

Nak tanye la klau buat details scan & doc bgtau gender baby, rase2 boleh tersilap tak? Sebab ritu buat details scan bru 17w4d tp doctor ckp confirm da gender nye..tp hati ibu rase was2 ??

1 Trả lời

Teknologi kadang bukan 100% tepat. Kita mampu merancang Allah yg tentukan.

5y trước

So far doc scan ritu smua ok organ,fizikal n otak bby cume tu la sbb sy scan ritu awal 17weeks sbb da xsbar sgt..ptt details scan 20weeks ke atas biasa nye..sy nka scan gender je then doc trus buat details scan sbb die ckp kedudukan bby bgus..sy was2 gender sbb byk plak jmpe kes scan gender lain, kluar gender lain...tp ade yg kate klau buat details scan slalu nye tepat..