breakfast yang sesuai?

Salam & salam sejahtera pd semua. Nak tanya mummy2 semua di awal kehamilan mesti rasa kurang selera makan, apakah menu breakfast pagi yang sesuai di awal kehamilan? Sbb sy makan je muntah balik.. ???

1 Trả lời

sye mkn roti n telur je pg2 xpon bt susu n roti..Sb tu je boleh mula2 n mkn dgn kuantiti sikit dlu..mnth nie kne mkn ssikit2 tpi kerap

5y trước

aah biasa tu..Sye mkn sikit pon kuar blik sminit dua teln..Huhuhu lpar mkn blik..Atleast xbg perut kosong..