Senak perut or tegang

Salam.. normal kee kalo rase senak perut. Kdg kt area ari2 , kdg2 kt area perut dkt pusat tu. Nak baring tk selese , nak ddk pn tk selese. Smpaii tkthu nakbuat ape nak hilngkn sakit tu. Sayaa daa 16week skrg. Start kene mlm smlm lps buang air kencing terus rase senak smpai nak tdur pn tkbole. Lgpun saya ade kncing kotor brpunce dri kncing kotor ke hmm.

1 Trả lời

Ye awak, boleh berpunca dari kencing kotor.

12mo trước

Mgkin laa kott sbb lps sayaa buang air terus sakit. Time keluar air kencing tu area miss v tk sakit tp area perut yg sakit mcm menekan mngkin sbb saya mncangkung. Sakit ni pn on off , cume skrg tgh cari posisi yg selesa utk tdo