Senak perut

Assalam. Nak tanyaa eh kndungan da masuk 11 week. Skrg ni kerap rase senak kt bwh perut kdg smpai kt area miss v. Knape ehh selalu rase senakk ke sbb perut masuk angin or sbb lain. Kdg rase tk selese betul , baring tk kene ddk pn tk kene hmm.

1 Trả lời

normal sis..mmg klau tgh ngndung akn rse mcm tu..slagi xda bleeding ape2 insyaallah semua selamat .

9mo trước

sme la..sy pn byk bce2 org yg ada pglmn..tye kwn2 yg dh ada ank..diorg pn ckp bnda tu normal..slagi xda bleeding ape2..