pregnantcy test

Salam nk tnye..klo line pudar cam ne positif ke negatif ye...

pregnantcy test
55 Các câu trả lời

Klu sy 1st time chek line lg terang drp tu tp -ve, siap pi klinik nk bkk bku.. bulan depan tu bru chek lg skali bru +ve.. mgkn sbb hormon.

taniah.....saya first2 pon mcm tu..tunggu lagi seminggu or dua minggu terus buat kt klnik swasta untuk confirm...

positive sis . sma lah kita sy pun mcm tuu tkpuashati lagi sy cek lg esok dh makin terang

tahniah sis.. jaga kandungan baik2..sy baru je gugur anak 1st. doakan sy ada zuriat lagi..

4y trước

maybe sy stress keje kot. masa bleeding tu time sy tgh keje. trus pegi emergency..

InshaAllah positif..sy dulu mcm tu juga..and makin hari makin terang..tahniah 💕

Positif tu sis Jaga diri Doakn sya Smoga Cepat mnyusul Aamiin💖🤲🏻

5y trước

aaminn

Klu cek lg smggu 2 mesti line tu nmpk lg terang..tahniah😍

sama.mcm.saya..mggu lps check..gini juga😊tahniah sis

Tahniah sis .prngnant tu , cuma still awal lagi🤗😍

Positive, insayallah... Sy dulu pun prnah mcm tu