Batuk tak hilang2

Salam nk tnye sy pregnant 18week dah,mmg xbleh mkn ubat sebarangan kn,selain ubat ape lg ye nk mkn..difflan bleh mkn ke?tgh mlm je mmg batuk kuat..

5 Các câu trả lời

Setiap kali saya mengandung pun, kalau tak batuk, selsema. kali ni, saya amal tiap² hari makan vitamin C.. Alhamdulillah tak payah makan ubat selsema dan ubat batuk. imuniti pun kuat, jarang nak terjangkit dari suami atau dari anak². makan vitamin C 500 mg pagi dan malam dan minum air secukupnya. InshaAllah

sama sy setiap kali pregnant mesti akan ad simptom batuk yg susah nk hilang. tp utk bg rasa tenang n lega, sy just buat air suam+madu. kalau ad lemon letak..

Kalau pregnant sy bgtahu pharmacist nak ubat batuk ntok ibu mengandung. Ada lain nye

Sy batuk jugak. Pergi kk pstu nnti dia bg ubat yg sesuai

Prospan boleh..