S26

Salam, nk tnye, susu S26 ok x utk bby 20 hri?

11 Các câu trả lời

Try n error sis...penerimaan tiap baby xsama...asalkan xcirit, xkembung, xsembelit, xmuntah its ok bole teruskan...kalo ada mslh blh tukar susu lain smp jumpa yg serasi..

Saya pun guna s26 jugak..so far ok...susu saya x cukup so baby i minum s26...ok..kerap jugak minum...sejak lahir dan sekarang dan 1 bulan 8 hari..so far ok

5y trước

I see, ok thankyou puan

Boleh guna apa brand susu yang sesuai dengan umur tapi kena try and error takut baby tak ngam dan sembelit

5y trước

cirit

anak sy dulu s26 jugak plus susu bdn..bdn bam bam naik. try and eror dulu sis asalkan najis cun

5y trước

Ank sis mnum s26 mse umor bpe bln? Kerap x die mnum?

Sy bgi gak baby sy utk turunkan kuning...

Better refer doc sis sblm bg sis..

5y trước

Ok sis.. Tq.. 😊

Ni ada info dia ..

Ya bgus sis.....

Bgus sgt

Anak saya minum S26 SMA Gold waktu umur 1 bulan lebih. Alhamdulilah dia terima susu ni, berak semua ok, now nak masuk 3 bulan. Baby berat naik sama dgn baby fullterm. Baby saya premmie jd susu ni bgs nak catch up berat badan. Pernah try bagi similac neosure tp dia tolak botol dgn lidah dan muntahkan susu tu.