buku pink

Salam nk tnye kt area pandan indah memang x de klinik laen ke selain dari kg pndn dlm..letih lah mcm ni..2 x pergi asyik ckp lmbt dtg aje..agk nye sblum subuh tu kne terpacak kt sne agak nye...dh lah dtg naek bas duit lgi..duit dh lah ngam2 soi je..argghhh..geram nye..nak ngis rasa..excited sgt nk tgok bby..rse fedup nk pergi lgi..

2 Các câu trả lời

Sy kt sec 7 ni pun kne dtg awal..6.30 pun org da beratur lau oun blom bukak

Klinik kesihatan ampang sis x try pergi?dekat je dengan pandan indah

5y trước

Boleh..saya buat sna n check up sna