KUAH PAJERI NENAS

Salam, nk tnya tdi husband belikan nasi kukus, kuah asing.. dh tuang kuah kari dgn kuah satu lagi sikit kt nasi dan dah mkn baru perasan tu kuah pajeri nenas sb ada potongan nenas dlm kuah.. tak apa ke klu kita makan kuahnya?

1 Trả lời

Jgn risau kuah je kn awk temakan.. klu nenas masak x membahayakan kandungan pun. Saya makan nenas dri awal hamil smpi sarat kandungan ok jg. skg anak dah 3bulan. Tp tula x semestinya semua sama, lain org lain pnglaman. Cuma nak bagitau jgn risau sgt.

11mo trước

Terima kasih.. aah kuah shj.. nk tuang kali kedua baru perasan ada nenas😅😅 risau.. pagi ni mcm memulas sikit.. so far alhamdulillah okay