39 minggu

salam nk tny ibu2 kt sini,klu bile kita bergerak or duduk perut rasa mgeras jew tp bile baring oke pulak...sbb saya ank first tak sure mcm mne rse or tnde bersalin nie...due saya lg 5 hri jew lg nie risau jgk klu tak bersalin lg kne induce...?

1 Trả lời

Normal klu perut mengeras. Tanda awal bersalin klu perut rasa sakit sgt setiap 10-15minit n darah keluar. Get ready klu perut sakit setiap 3-5minit, mmg otak xblh nak fikir apa dah time tu..huhu btw, good luck ye 😘

5y trước

tq sis 😍😍