Perut rase berdenyut

salam. nk tanye kwn2. nape perut belah kanan sy rase berdenyut. dr malam td lg sampai skrg tk hilang lg. sblm ni sy alami cirit birit. skrg sy dh 7 mgg pregnant. boleh ke perut sapu balm

9 Các câu trả lời

Jangan sapu balm atau minyak panas...org tua kata baby akan kesit... Mak mentua saya la kata...pergi hospital terus... Senang... Depa tengok sakit apa.. Benda dalam perut ni jangab buat main kak oiii... Bahaya

Sy pon skit perut denyut2 belah kanan dan muntah teruk semalaman.. trus prgi hosptal pkul 5.30 pgi, kene warded 4 hari mlm tdi baru kluar wad. .. sbb ade jngkitan kuman.. trus g klinik or hspital sis.. bhaya

Jumpa doktor sis kalau cirit birit teruk. Cakap je dengan doktor yang sis preggy & tak berani nak sapu minyak pape

Wkslm boleh je sapu balm tak de masalah berdenyut tu normal de baby nak membesar kan😊

Sma la kte.. Sy strt 7bln prut strt mragam.. Asyk cirit birit je.. Smpai skrg dh msk 9bln

5y trước

sama mcm sy. dh msuk 9 bulan ni, asyik cirit je. kdg tu muntah2. nk pergi hosp tkot kna warded. sbb kiter x ready nk branak lg 😹

Sma la sis. Sya 6w6day. B'denyut2 rasa. Tp x sakit..

5y trước

Tu jantung baby tu sis

Normal sis jantung baby

Jumpa doctor sis...

sma lh sya..