Spotting normal ke tak?

Salam nk tanya.. Ade sapa2 ade pengalaman kluar spoting warna coklat x.?skrg baru masuk 5weeks.. #pleasehelp

Spotting normal ke tak?
31 Các câu trả lời

better g check doc sis..sbb sy 2x pernah jadi gini...n then kluar fresh blood..pastu gugur...klu pergi klinik cpt nnti diorg bg ubat kuatkan rahim...lpastu byk kn bedrest...semoga awak n baby baik2 aja...

Dlm apps kata normal. Tp baiknya pergi terus rujuk doktor. Nnt doktor tahu nk kasi ubat apa, biasanya ubat kuat rahim. Pergi awal ye sis, jgn lambat2.

Pergi terus emergency. Based on my experience, keluar coklat sikit then terus pergi emergency, doc bgtahu threaten miscarriage.

Ni bkn kira spotting lg tp dah bleeding dekat gmbar no.2. Better cepat pergi hospital bhg emergency ! Cakap awk bleeding.

Kena check klinik sebab pengalaman saya 5 weeks ada bleeding mcm ni pastu takde rezeki. Better g klinik ambik ubat kuatkan rahim

pergi hospital sis.. sy pom tengah alami.. skrg tngh makan ubat kuat rahim.. semoga urusan sis dan janin dipermudahkan..

G klinik sis, jgn lambat2 tau. Ambik langkah berjaga2. Jgn jadi mcm sy, igt kn normal, last2 x dpt diselamatkan.

2y trước

time nie berapa weeks ?

saya skrg 5week , harini keluar mcmni jugak , kne check klinik ke ? atau bnda ni normal sahaja ?

1y trước

saya dh prgi klinik , doktor bg ubat kuatkan rahim je , smlm kluar lagi tapi mcm setitik je

p check sis, sy sblom gugur pon mcm ni, klaw scan nmpk kantung doc bgy ubt, moga xda apa2

mcm blood cotting jer tuu .. better g klinik lh .. sbb mcm pndarahan bukan spotting