Spotting normal ke tak?

Salam nk tanya.. Ade sapa2 ade pengalaman kluar spoting warna coklat x.?skrg baru masuk 5weeks.. #pleasehelp

Spotting normal ke tak?
31 Các câu trả lời

Saya pun jd semalam. Pagi ni ke klinik. Makin byk keluar. Gugur. 💔Saya pun 5w.

Waalaikumussalam, better mommy segera ke klinik ye, jumpa doktor

yes baik puan gi klinik . saya mcm tu ingatkan uzur rupanya gugur .

saya pun spotting mcm sis . boleh saya tahu sis mcm mana skrang?

Sy sporting mcm ni selama sminggu, alhamdulillah skarang dh 25minggu..

2y trước

doc ckp apa time nie waktu keluar seminggu sis ?

kena byk bedrest , kurgkn aktiviti berat, dan jumpa doktor . .

Saya 4 weeks dh ada spotting. Silakan jumpa doktor segera

G klinik sis.. nnt doc bg ubat kuat rahim. Banykkn bedrest

pegi chek doctor ye sis..bnyak jugak tu..

pergi klinik.. macam banyak tu.