Darah keluar sikit sikit tapi last da pegi hospital. Tapi masih confius

Salam nk tanya. Sblm d sahkan +ve hamil sy ada keluar darah sikit mcm line, dlm dua hari. Refer KK 22/9 cek semua +ve hamil. Lepas tu 23/9 mlm ada keluar darah sikit, esok 24/9 refer hosp PPUM kehamilan awal cek ultrasound n rahim semua ok. Doc kata tiada apa semua ok. Rahim ok. Tapi darah ada keluar sikit gitu 24 mlm hingga 26/9 pastu tiada 28/9 ada lagi n hari ni 30/9 ada lagi darah. sikit sikit tu. Kes gini normal ke tak yea? Sy ada app KK 6/10 n hosp 22/10 #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

doa sy pd puan..mg puan sntiasa sht dan dpmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin..hrp smuanya baik2 shj..aamiin #TAPsupermoms