Breastpump

Salam hi.. nk tanya, perlu ke bawa breastpump kat hosp? Terima kasih mummy2 😊#firstbaby

1 Trả lời

Boleh je nak standby dlm kereta. Jgn bg nurse nmpk breast pump. Jika bengkak susu sbb anak duduk wad lain bbrp hari sbb kuning etc ke boleh minta suami hantarkan sekali storage & ais. Tapi kan, jika boleh saya rasa better pergi susukan dkt wad bayi direct breast feed. Slow2 je jln or minta suami tolakkan atas kerusi roda ke. Ikutla situasi sis mcm mne nnt ye.

3y trước

okayy terima kasih ye 😊😊😊