keputihan

As'salam nk tanya ... Mcm mane nk kurangkan keputihan semasa mengandung , selain berjumpa dengan doktor ... Mungkin secara tradisional mungkin ... sbb saya dengar keputihan ni bahaya untk ibu yg mengandung ...

2 Các câu trả lời

Mcm sy dlu sy tak pakai panties waktu kat rumah. Air circulation bagus utk kurangkn keputihan.Other than that,boleh cuci miss v dengan air suam kalau ade gatal2

Yup sy pun kurgkn pkai panties...sy slalu cuci dgn air biasa...jgn guna pncuci ap2... Bykkn mnum air ksong