Scan 4-5weeks

Salam. Nk tanya kalau klinik kerajaan dan kita baru 4weeks and nak minta scan, diorang akn layan ke? Sbb tkut dpt pembantu perubatan yg bila dia dgr kita ckp bru 4-5 weeks, suruh kita dtg lain hari

3 Các câu trả lời

4 to 5w,x nampak apa pon. tgu 8w bru pg scan. nnti kang x tdo mlm pulak, pelik xnmpk kantung dgn janin. tgu je lagi sebulan. buka buku pink pon 8w to 12w. itu pon lps scan dkt swasta. nmpk bby + heartbeat.

sll mcmtula, KK xlayan sgt klu mnt scan usia 4weeks...kdg2 da 6weeks pn mnt kita p scan klinik private..

Kk cuma test urine dulu and bg tarikh buka buku.. kecuali ada bleeding apa , sy ada keluar coklat 5w kk scan..

2y trước

Nampak Jelas Kantung