Hilang kan Pening

Salam nk tanya, ada tips ke mcm mana nak hilang kan pening kepala yg kerap? Tak blh nak buat kerja apa2, asyik terbaring je. Dh try Makan buah mangga masam tu sikit tp still pening kepala. Rsa nak nangis dh sakitnye

6 Các câu trả lời

Saya pon kene jugak migraine teruk sis masa 1st Tri.. Nurse kata kene banyak berehat.. Saya selalu sapu balm belakang kepala lepastu suruh husband urut tempat sakit sampai tertidur..

5y trước

Ohh migraine ye. Sy ni pening je tp kuat n kerap. Mmg rsa nk baring atas katil je

Sy gune minyak cap kapak n baring2 untuk hilangkan pening2 then tido sebentar.. lepas tu bngon slow2..

sama la. saya cuma sapu balm panas je kat dahi sikit bagi hilang pening tu.

Air suam byk mnum.sapu minyak kt ats kening selawat kata doc pkr ..

Saya guna peppermint oil

Pening ke sakit kepala sis?

5y trước

Jg pemakanan ye sis, jgn skip.. pagi² make sure breakfast berat sikit utk tampung keperluan gula dlm badan..