cucuk depo

Salam nak tnya..sy baru sekali cucuk perancang hamil depo tu... Sejak cucuk dah 1 bulan lebih darah xhenti kua.. kalau henti pun sehari dua je... Cmne nk agak ea yg dtg tu darah haid atau bkn sb nk solat sy risau bdn x bersih ?

2 Các câu trả lời

Depo tu hormon,mmg akan ganggu hormon ssetengah org.kena jumpa doc balik bgtau darah tak brenti.karang kena anemia pula.hehe.apa yg sy tau, lebih 15hari bukan darah haid dah & wajib solat mcm biasa.

5y trước

Sy dah jmpe nurse cakap.. tp nurse ckp kalau sehari tuka byk pad bru consider darah x benti.. takat ni sy dtg skit skit je