Hormon mnjadikn celahan gelap

Salam. Nak tnya spe prgnt yg akn jd celahan hitam.. cmne ye nk pudarkan ? Tambah lagi dah 38weeks. Segan pula rasa walau nnti teran tak pk apa..hahaha..tp atleast lps bslin ade tak cr brkesan cerahkan atau pudrkn hitam² tu. Lagistu klo mommies cukur, takkn jd hitam ke? Lps ckur letak apa je?

2 Các câu trả lời

Saya pon mcm tu .. dekat leher jadi mcm hitam berdaki ..letak lotion ,sental dgn sabun xjadi apa .. pastu sy crita pada nurse .. dia kata mmg org mngndung mcm tu .. nurse kata tak pyh bria nk sental2 sabun xkn hilang ..nnti dah mngndung bnda tu hilang sndri .. baru sy rasa lega ..kalau tak susah hati jee

5y trước

Kn. Tp tu lah mte sndri xsdp tgk 🤣🤣🤣 mcm slkeh beno rasa

Usually kalau memang gelap sebab hormone waktu pregnant, dia kan hilang masa lepas bersalin. Kawan saya habis badan & muka dia hitam waktu pregnant. Suami pulak cakap isteri mandi tak bersih. Kesian dia. Ada ke cakap macam tu. Sekali bila dah bersalin, hilang hitam² tu. Cantik balik dia.

5y trước

Yeke. Tp tu lh mse nk bslin tu nnti..haha.. ckur km mmg akn gelap kn