alahan

salam, nak tnya spe dkt sni ada alahan xbole bau org menumis2.. bila bau je mesti rse nak muntah pening.. mmg xbole nak msak lah.. mcm mne nak atasi.. bau menumis tu rse mcm bsuk sgt.. ?

41 Các câu trả lời

wslm. sy xleh bau org masak, bau perfume, bau syampu, bau sabun basuh baju. Ended up, semua keje rumah hsbd buat selama sy pregnant 😂

sama saya sis. Tengah tidur pon boleh terjaga rasa nak menangis cium bau tumis. Bau suami pon saya tak boleh tau kesian suami haahahah

Bau minyak angin kalau time org menumis..mcm sy jauh trs dr org menumis....n spanjang awl pregnant mmg gantung kuali sbb mmg xleh nk msk😊

5y trước

tu lah kn rse serba salah plk xbole nk memasak.. mkn kedai jela...😁

sy memang xmasuk dapur trus..memang alah betol bau org masak. hahahha. skrang da 9w lbh pon xilang lagi. harap2 makin ok la nanti

Saya lagi 2 minggu nak beranak ni loya je bau tumis2 ni🤣 mmg x masak dah. Tggu la dah bersalin habis pantang baru masak semula

🙋 n surprisingly ni first time utk sy rs morning sickness...ank ke5 br rs..😂😂 to slowly hilang bila masuk trimester ke2

First trimester lngsung x boleh masuk dapur dn toilet Nk masak lg la x boleh. Terpksa la suami jd mr mama. 😂😂🤣🤣🤣

sy.. huhu.. tabah jelah.. klo bau org mnumis tu trus sy ambik mnyak angin utk bau.. msuk dapur pn bau busuk semacam..

Saya pun tak boleh bau & mesti menyorok dlm bilik bila tercium bau. Paling tak suka sbb terus mabuk, loya & muntah tetiba

5y trước

Alhamdulillah esok masuk 4bulan

tgh megalamni nya skrg..klu bleh msk pun xmo...sya spray kain tuala ngan myk wngi,utk krg kan bau menumis