Badan anak panas

Salam nak tanye. bayi saye 2 bulan lebih minum susu fm dutchbaby. badan & kepala panas. tp cek suhu dalam 36.9 mcm tu. normal ke ye? sb dulu minum susu nestle nan pun badan panas jugak.

2 Các câu trả lời

My baby full bf kepala panas. Memang sejak lahir macamtu. Now dah 5 month. Asalkan suhu badan dia normal, it should be okay.

5y trước

normal eh? risau jugak sb kepala panas tp suhu badan tak demam. terima kasih ☺️

Anak sy pon sma tp kpla je pns tu pon waktu mlm

5y trước

tula anak saye pun kalau kuar dari kereta atau lepas kene bedung mesti kepala die panas.