Usia kehamilan #firstbaby

Salam nak tanye normal ke ikut tarikh dah 6minggu 4hari tp scan klinik baru 5minggu lebih bby pun tk nampak lg tp doktor kate kantung normal 2.00

Usia kehamilan #firstbaby
17 Các câu trả lời

moga semua nyer dlm keadaan baik2 saja..Sama ngan sis hr ni p scan 7w x nmpk ape2 lg..doc suruh repeat lg 2mggu..siap scan atas Dan bwah tuk dptkn kepastian..still x nmpk jantung bayi..moga repeat nnt nmpklh hendaknyer🤲🤲 #ankke6

Sonographer pesan kat saya masa scan, apa yg scan detect tak semestinya sama dgn perkembangan kandungan. 😊 so normal, n yakin dgn diri kita, doa moga semuanya baik belaka tanpa mudarat ❣️

Normal..Nak kpstian boleh repeat scan lps 2/3mggu pulak...Kdg awal2 ni mmg xnmpk apa apa..Klau sy skrg mse scan bby bsar kcg hjau je mse 7w

sama la sy klu kira aritu 6 mggu...tp xnmpk baby lg jgk..pastu doc bg sbuln lg nk tgok ade prkmbgn ke x...in shaa Allah doa y baik2

Normal sis. Masa saya haritu 8weeks bila scan size baby baru 7weeks. Tanya doctor. Doctor kata normal jee

3y trước

t.kasih lega dengar sbb first baby takde pengalaman lagi 😅

Normal. Possible late implantation jadi usia mmg akan rendah dari sepatutnya

salam nak tnya normal ka 7weeks blum ada alahan Cuma mcm dah start ngidam dah

2y trước

samalh...tp sy baru masuk 5w...xde alahan mual pun tak....normal ke tu??

Normal sis..saya masa scan 5 week tapi kat scan dr cakap 7 week

Sm cm saya..Alhamdulilah skrg dh 3 bulan

nurse kata normal.. nanti repeat scan