Nak tanya..selepas keguguran & cuci bila boleh.....

Salam.. Nak tanya..selepas keguguran & cuci bila boleh rancang hamil semula? Saya gugur semasa kandungan 11weeks,kini dah habis pantang.. Ada tak ibu2 hamil semul dalam masa terdekat macam 1-3bulan selepas cuci/gugur? Ada apa2 risk/komplikasi ke? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #miscarriage #janganbulisaya #rawathatiyangluka

16 Các câu trả lời

Sy gugur 11 weeks jgk doc sy ckp lps sebulan dh bole pregnant blek.. skrg anak dh umur 1 bulan.. gugur tahun lps ☺️☺️

sy gugur hri tu inda cuci sis,, klur sendiri,,, Sy skrg nie Hamil kah atau Tak, Sbh sya ada test,, dua line tpi Kabur lak,

3y trước

Ya kh sis,,

saya jarakkan setahun.. dah betul2 sembuh tu rahim baru sy mngandung semula.. alhamdulillah skrg dah 26 minggu 3 hari

3y trước

Oh..baik..saya sebenarnya masih dalam keadaan sedih tapi dalam masa sama nak sangat ada anak,nak mengandung semula..terima kasih sis sebab respon♥️ semoga segalanya baik2 untuk sis..

Saya doktor sarankan setahun..pernah keguguran 10weeks..cun setahun cek upt +..

better jarak 6 bulan sis.. nak make sure rahim betul2 sihat..

sya cuci bulan 9, bulan 12 pregnant.