Keguguran 7weeks

Hi ibu2. Boleh ke bersama dengan suami kalau nifas gugur dah habis tapi belum cukup 2 minggu? Ada apa2 effect ke? Gugur tanpa cuci dan nifas saya cuma 5 hari je

2 Các câu trả lời

klu bsama sbb nk pregnant, elak dlu. bg period dtg balik. kurang2 klu pregnant, tahu nk kira mcm mana. and bg la rahim tu sembuh dlu, hormon kembali spt asal..tmpt tu nk pkai lama

bagi period lagi sekali datang. atau 3 bulan jarakkan dulu awak. bersama boleh tapi cari bukan waktu subur.