Keliru 🤔

Ada rasa mcm nak datang bulan, tapi mcm tidak juga. Tender breast 3 hari je. Skrg dah kurang tender breast. Tapi period blm mai. Now rasa tekak perit & start batuk².. keputihan mcm yg selalunya keluar sblm period dah start keluar. Hmmmmm.... Bingung aku dgn diri sendiri. Lewat haid 2 days tapi blm cek upt sebab xde stok upt kat rumah 😌ada tak pernah mengalami mcm ni? #bantusharing #seriusnanya

6 Các câu trả lời

Its normal simptom early pregnancy mmg lebih kurang period. Tak pernah dgr lagi simptom batuk/ sakit tekak ada kaitan dgn pregnancy/ period. So if you Lewat period 1 week check la upt. That’s the only answer kalau nk tau pregnant ke tak.

Saya batuk teruk dan badan rasa lemah.. mase tu period xdtg dah 5 hari.. check je positive terang kemain 🤭 ade org ckp batuk xde kene mgena tpi tu la yg saya hadap.. batuk tahap susah nak lena

Sy 1st pregnant dulu sblm check upt, sy demam siap batuk teruk..beli ubat batuk tapi terfikir nk check upt dulu.. Skali naik 2 line terang.. Check pun sehari sblm period..

Tak payah keliru2 sis, beli upt nnti check hehe. Itu je cara nk tau pregnant ke tak 😊

Tgu stok upt dlu la senang sis..🤭terjawab semua soalan

standby beli upt kt rumah