Double line ke tak

Salam, nak tanya upt ni nampak positive ke negative? Saya guna urine awal pagi dan keluar line tu dalam masa 3 minit. Tapi samar sangat. Saya lewat period seminggu. Tapi upt bawah line tak nampak sangat. Btw, saya guna urine yang sama. Possible tak upt yang salah? Bagi false positive?

Double line ke tak
6 Các câu trả lời

Nampak mcm double line. Tp takpe, sis tunggu je dlu lewat 2-3minggu. Takpayah check upt dlu. Sis rilek2 je, tp pemakanan jaga. Jgn buat kje berat. Jgn penat. Jgn stress. Baru2 ni kena jaga. Smoga ada rezeki sis.

Hai sis..sis pregnant tak? upt saya pom mcm ni,semua naik samar mcm sis punya tu,gambar atas asar td,y bawah tu malam ni..delay period dah sebulan,tak tahulah preggy ke tak..hmm..ttc dah 5 tahun,period x teratur🥲

1y trước

Kalau dah lewat sbln. Beli upt clearblue. Tengok cane. Smoga ada rezeki sis

awk try guna deep n tell. sy lewat period 2 hari. bila test terus terang double line nyaa.. tp sbb sy ad symptoms breast sakit + sakit mcm senggugut tpi x period + demam 4 hri. tu yg test.

1y trước

Oh yeke? Thank you sis. Nanti saya beli upt tu kat watsons. Ni upt shopee je. Sebab tu tak yakin sangat. Tapi simptom macam sis pun saya rasa jugak sekarang ni

Macam nampak double line je tu sis.. Tapi samar lagi tu maybe hcg sis rendah lagi.. Tunggu lagi beberapa hari in sya Allah kalau ada rezeki line tu akan semakin clear 😊

1y trước

Inshaa Allah terima kasih sis

Sama macam saya sis pakai upt mcm ni, double line tapi samar2 dua kali saya try. Try pkai upt lain tak naik pulak 🥲 konfius pulak

1y trước

Lepastu sis macam mana? Pregnant tak? Boleh share tak gambar upt sis yang line samar macam ni? Saya tak repeat test lagi

tunggu lg seminggu