melecet dicelah kangkang baby

salam, nak tanya ubat melecet apa yg berkesan untuk sembuhkn melecet dicelah kangkang baby. tq #firstmom #ingintahu #firstbaby

29 Các câu trả lời

Wassalam.. sy tiap kali tukar pampers anak sy letak krim bepanthen.. mkin baik melecet/ruam²

cuba snowhite treatment lotion.. bole beli dekat tik tok.. pilih yg strawberi punye

sye guna baby johnson lotion je. yg warna pink tu. lps lap kering sapu dkt area tu.

saya kalau anak melecet celah kangkang saya sapu minyak rambut je, esok baik dah

guna krim ruam lampin pun blh sapu dkt tmpt trsebut..mg ank cpt sembuh .aamiin

baby sy ada masalah mcm ni haritu masa umur 20 hari. doc bagi bepanthen cream

Saya guna kn sudocrem ni mmg ok kejap je dah baik. Ni ln kwn2 yg suggest

Minyak zaitun Masa mandi, jngn guna sabun di situ. Just air suam

Saya pakai sudocream , beli kt watson , alhamdullilah cepat hilang

Sy pakaikan cream ni. Cepat baik. 1-2 dah elok. Beli kat farmasi