ANAK FIRST

Salam nak tanya sy first time mengandung..kandungan baru 16 minggu keperluan baby & ibu boleh start beli bila ye

35 Các câu trả lời

saya beli sikit sikit insyallah banyak so waktu dah tak larat nanti takpayah susah susah cari lagi

sy start beli tilam mse 4bln, sbb ade promosi 😅,msuk 5 bln bru start sket2 beli brg baby.

sy pon baru 16w, tgu nk detail scan 23w nanti.. dh tau gender baru leh start shopping..

dr bb 1st smpai skang sy klu bli msti dh 7bln usia kndungan bru start bli brg bb...

Sya tnggu 7blan bru beli dah tau gender....oleh gak bli awal2,bli ckit2 ja dlu..

boleh beli sis punya keperluan dulu, di ikuti baby,... beli sikit2,... senang

better tgu 20w++ mommy. .tp kalo rse nk bli skit2 tu xpe la kot. heheh

Sy pula baru 15 weeks. Plan nak bli brg baby bila da tahu jantina ank.

saya masuk 6bulan baru slow2 beli sampai lah 8bulan 🤣🤣🤣

better beli umur kandungan masuk 7bulan..