Pregnant lagi setelah 3x czer

Salam & hi Nak tanya, siapa2 boleh share x pengalaman sendiri or pengalaman org sekeliling yg TERpregnant lagi after dah czer 3x, and yg paling merisaukan ialah, baby yg ketiga tu masih lagi kecik,umur 5 bulan. Apa yg doc selalunya akan buat @ advice ye? Bukan apa.. tiba2 risau pulak sbb until now masih belum ambik apa2 perancang lagi. Masih berfikir nak ambik perancang yg mana 1. Tq in advance.

1 Trả lời

Waalaikumsalam. 1st off all congratulations sis. Saya pun czer 3x juga tp on perancangan iucd lepas bby last. My doc punya advice if pregnant lg for the 4th times just go on. Biasanya, hospital swasta akan bg pilihan utk BTL masa delivery yg ke 4.