Nak sembang apa

Salam all, nak tanya, selalunya korang sembang apa ye dgn baby dalam perut? ?

2 Các câu trả lời

Saya selalu mulakan dgn bg salam. Pastu sy selalu cakap2 pesan supaya dia jd ank soleh/solehah utk mummy daddy. Jaga diri baik2 sementara tunggu keluar jumpa mummy daddy. Selalu jugak bagitau yg mummy daddy syg pada dia, dah lama tunggu dia. Pesan dan bercerita tentang akhlak2 mulia suruh dia jadikan contoh bila besar nanti.

hahaha. selalu sembang jd anak yg baik, dengar kata, masa bersalin nanti keluar dengan lancar...begitulahhh...