37 weeks tanpa tanda

Salam Nak tanya, Saya da masuk 37 weeks, normal ke Kalau Saya Takde rasa apa2 , maksud Saya Takde rasa Sakit pinggang, ngilu di bahagian rahim, Saya masih lagi boleh berjalan aktif, naik turun tangga hari2 , tanda Nak bersalin atau 3rd trimester tu Saya Takde rasa pun , #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

5 Các câu trả lời

setiap org xsama. ada yg xde tnda2 nak bersalin. sya anak 1st xde tnda2 lngsung walaupun dh overdue, last2 czer sbb baby dh lemah n laluan sya hanya buka 4 cm walaupun dh 20 jam kontraksion. anak 2nd sya plak saya awal bersalin ngam2 38 minggu tapi bersalin induce drip, sbb baby kurang gerak n saya demam. skrg preggy anak ke 3 n dah 38 weeks. xde tanda2 lgi,cuma kerap sakit pinggang/blakang. dok dah bagi trikh admit siap2 tapi trikh yg dia bagi tu trikh overdue seminggu kalau xde tnda2 bersalin lgi. doakan moga saya dapat bersalin sebelum due

1y trước

Semoga di per mudah kan segala urusan Awak. Doakan Saya juga ye, Esok Saya akan jumpa pakar, harap semua nya ok 😊🙏

Baby 1st ke sis? Sama mcm sye preggy bby 1st dlu mmg takde rase apa2 sakit sihat boleh turun naik tangga tiap hari, jalan2 pusing mall. Genap 38w turun darah je p hosp 6cm terus tolak lbroom pecahkan air ketuban tak sampai brpe min teran baby keluar🥰 lain pula cerita 2nd bby banyak komplikasi, every weeks kluar masuk hosp sbb bleeding and skrg dh 36w still bleeding🥲 semoga bby kluar fully term and sihat je🥰

1y trước

Haah Betul baby first. Semoga Kita sama2 dipermudahkan segala urusan ye 😊🙏

sama dah masuk 37week . contration tu takde . cumaa sakit belakangg . penat sangat seksa nafass . semogaa semuaa baikk" . dapat bersalin normal tanpa koyakk and jahitt . #firstbabyyy

1y trước

Amin , Saya juga harap dapat bersalin normal. Saya Takde pulak Sesak nafas semua tu, mmg Takde apa2 tanda lagi ni , org dkt tempat kerja Jadi Pelik Sbb Saya aktif boleh naik turun tangga Mcm org x pregnant 🤣

sye pun tggu hari je tp masih takdek tanda2 lgi. 🫢. nervous jgk walaupun 2nd baby.

1y trước

Sama la nervous 😀

mg dpmudahkan segalanya amiin