Keluar malam

Salam, nak tanya salah ke kalau keluar malam ketika hamil? Sebab kadang2 saya teman suami meniaga burger. Maaf bertanya, mmg tak elok ke?

19 Các câu trả lời

Kawan saya elok je niaga kat pasar malam. Senang beranak lg dia 😊 boleh je sis. Baca la surah surah, ayat kursi sebagai pedinding diri.

5y trước

Tu la bio kan aje. Niat kita cr rezeki insyaAllah allah lindung

boleh je slagi bkn tmpt yg bahaya.yg pnting hati2.lgpun awk tman suami cri rezeki.xde apa la.

5y trước

sama2

Boleh.. Tapi kena hati2 bdan tak boleh kosong. Baca2 lah ayat quran sebagai pendinding diri.

5y trước

Baiklah in sha allah terima kasih ya 😊

boleh je sis.. sy pon mniaga.. mmg mne kerja waktu mlm..

5y trước

Hee kan, bukan kita saje saje je kan

Boleh jer mommy...dgn husbnd gak keluar pn...hehe

5y trước

Sebab ada org yg berpengalaman ckp tak elok keluar malam nanti anak punya anggota bdn apa entah dia ckp haha saya mmg tak lah percaya sbb kita niat tlg suami je walaupun tolong letak burgernya dekat dlm plastik je 🤣

Blh je sbnarnya tpi jgnlh lewat sgt bliknyer

5y trước

Ok terima kasih sebab sudi komen 😊

Niat elok in sha Allah xpe

5y trước

Terima kasih ya 😊

Tak de mslh la..

5y trước

Terima kasih komen 😊

InsyaAllah boleh je. Bab benda mistik, b4 keluar tu baca doa, 3qul n qursi. Sy pon ikut suami niaga burger. Tapi bila dh kul11 tu suami suh masuk kete. Suami pn serbasalah kdg2 nk tinggalkan kat rumah atau ikut dia niaga. Tinggal kt rumah risau sorg2, ikut takut kita letih penat plk.

5y trước

Kan...mcm sy kurang mikir mistik2 ni. Asal selagi 'dia' x tunjuk diri dia. Hahaha...