Suami teman bersalin

Assalamualaikum maaf nak bertanya ada kah ibu2 yg dah bersalin tahun ni? Agak2 suami blh masuk LB x?

9 Các câu trả lời

Dah bersalin di hospital selayang. Suami blh teman tapi kena buat rtk dulu. Itu pun kena tunggu bukaan jalan sampai 5cm keatas baru suami dibenarkan masuk teman.

2y trước

Ooo selayang dah boleh ye? Harap la time sy bersalin bulan 4 ni masih boleh lagi 😅

Saya bersalin serdang. Boleh teman masuk masa dh dekat LR 😇 and service dari masuk PAC sampai discharged sgt terbaik! Saya rate 9.5/10 💖

boleh je..suami kena buat swab test dulu sblom msuk LR..tp boleh msuk time da nk meneran je..kalau kt tmpt sy laa..

2y trước

serdang,kajang n ptjya...awak nk bsalin putrajaya ke?hr tu tnye dorg mtk letak deposit 800..tp ptjya bnyk tolak patient..sabor jela..

Kawan sy baru bersalin 1hb feb dkt hosp shah alam, suami boleh teman. Hosp lain tak pasti 😅

Harap dpt bw suami..kalau x sy pun berhajat ke swasta

Hospital HTAA kuantan suami blh tman lb tk

hosp swasta suami boleh teman tak?

2y trước

Hospital putrajaya x blh masuk lb lg2 klu yg pernah kena covid tapi still kena buat PCR

hospital saya bersalin benarkan

2y trước

priba kuala terengganu tp bulan 11 thn lepas

boleh ja