KEPUTIHAN WARNA PINK2 SUSU

Assalammualaikum ibu2 maaf nak tanya normal ke kalau keluar keputihan pink2 susu kadang coklat tapi tak pekat pun, keluar tak banyak pun kadang2 je dia keluar. Bahaya ke tak ya. Saya dah masuk 8 minggu. Maaf ye sy banyak baru nak belajar sebab ni anak first.. #firstmom #ingintahu

KEPUTIHAN WARNA PINK2 SUSU
1 Trả lời

Waalaikumsalam.. Seeloknya puan tanya doktor. Sebab kadang, tanda tu normal ja bagi sebahagian orang. Dan kadang ia tanda risiko bagi sesetengah orang. Sebelum ni dktor dah pesan kat sy, kalau ada spotting atau yg sewaktu dengannya, cepat2 refer dktor balik.

2y trước

betul baik refer dekat klinik... tnya normal ke risiko, lain bdn lain jenis nya tak sama dgn org.. Jadi yg nak mnjawab pun tak tahu sama ada risiko atau tidak.... Baik tnya dan rujuk pada doktor.