Pendapat.

Salam , nak tanya . Salah atau ada risiko lain ke kalau kita kerap makan maggi . Sebab sekarang ni . Kerap dan paling suka makan maggi . Adakah ia akan menyebabkan apa² risiko . Saya pregnant 11 weeks baru .

19 Các câu trả lời

Doc pernah advise sebulan sekali je nlh mkn Maggie... Sbb bahaya utk baby... Blh bahayakan organ baby...

wsalam..semestinya ada risiko awk..but tkde la smpai tkboleh lgsung..dalam sebulan skli tu,boleh je..

Sis mengidam mi Maggi, bagi akak mkn je... Sbb baru 11w... Yg penting kenyang... ☺️

saya pun seminggu kadang 2 kali 🤣 dah teringin mkn jee . alhamdulillah bby ok

Makan makanan tinggi msg boleh sebabkan baby dapat jaundice

Pregnant @ tak maggi memang tak patut diamalkan.

Sama la ni, dok ketagih maggi ramen korea

Makan bole,jgn berlebihan.

Tk elok utk kandungan