risiko makan maggi terlalu kerap

salam , nak tanya . dalam 2 minggu ni saya kerap makan makan maggi cup , boleh kata hari hari sebab tekak taknak masuk makanan yang takde rasa dan bau yg strong . ada tak contoh makanan lain yg saya boleh makan ? sebab risau maggi tk cukup nutrisi , terima kasih

2 Các câu trả lời

Maggie tak berapa sesuai utk ibu hamil puan, cuba masak sendiri maggie yg dijual kosong tanpa perencah tu, campur ayam/daging dan sayur2 hijau yg berkhasiat. Mudah2an lebih bagus utk baby.

boleh mkn maggi mommy jgn risau tpi klau blh maggi tu dcmpurkn dgn sayur" seperti sawi dan lobak supaya seimbang