Perut berdenyut tapi tak prgnt ?

Salam nak tanya perut berdenyut bile tekan mcam ad jantung dup dup , saya baru lepas pantang keguguran buln lepas ni . Dan baru habis haid hujung bulan 7 . Adakah saya prgnt ? Atau normal . 😭 Sebb saya takada bersama dengan suami sebab saya pantang 1buln . Maaf saya cuma trauma lg 🥺 #ingintahu #bantusharing #jangankecamjustbertanya

1 Trả lời

dkt kwsn abdomen kita ada kwsn nadi. tak pun angin dlm bdn.

1y trước

Maaf tnya klau angin dia blh berpusing2 ke dlm perut atau dduk dlm satu tempt ?