Bayi sakit mata

Salam nak tanya pernah tak sesiapa anak dia mata merah macam ni? Anak sy umur 1 tahun 1 bulan. Mulanya bertahi je tapi sekarang dah merah merah. Ada yg cakap ni punca sbb panas. Kalau sesiapa pernah alami benda ni boleh share apa perlu sy buat utk elokkan sakit mata ni? Doc tak bagi ubat mata kalau umur bawah dua tahun

2 Các câu trả lời

Okah takpe after a week mata anak dah okay cuma kena keep bersihkan je tahi tu selama seminggu tu hhehehehehe

Btw ni mata anak saya