period delay

salam nak tanya, period saya paling awal 25hari paling lambat 29hari. sekarang dah lambat 2hari period. cek upt pukul 9lebih pagi tadi negetif. biasanya berapa lama ye nk kena tgu cek balik ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #TTC

6 Các câu trả lời

jd mcm mna sis? msih blum period? msih -ve? sy pun lewat period dh 2 hri. rsau sbb ank msih sethun, protection smp double .. msih bingung punca hormon/mngandung😅td test upt guna dip n tell, 1 line je. simptom lain xde. kdg2 sja rsa mcm period cramp d perut n migrain. breast pun x sakit🤔

2y trước

aamin. okay sis. terima kasih bagi tips. in shaa allah saya usaha mana yg boleh.

Kalau awak pakai UPT yang ada high sensitivity (Clearblue/ Dip N Tell), result nya accurate. Kalau pakai yang biasa tunggu lagi 1-2 minggu. Satu lagi, mungkin ada faktor lain yang buat delay period. Kadang sebab kita stress, penat, hormone changes. Apa apa pun semoga dipermudahkan 🌹

2y trước

Normal tu awak. Dekat dekat nak period memang akan keluar keputihan yang macam awak cakap tu.

Saya delay priod dah 3minggu lbih, test upt dah 2 kali tp negative, tanda2 pregnant, breast sakit rasa berat penuh mcm tu, perut rasa cram jrag2, pastu rasa nk mkn je, penim muntah xde..entah lah pregnant atau tak, tnggu trikh priod akn dtag plak test upt..smoga ada rezeki kita nty Aaminn

2y trước

aamin semoga ada rezeki kita🤲🏻

Saya biasa lewat period atau dua tanda sama ada pregnant atau sebab stress ... tapi bulan ni saya tak datang period ingat sebab stress sebab bulan depan memang banyak stress tapi alhamdulillah rupanya pregnant

2y trước

Allahumma Ameen . Semoga Allah permudahkan

kita sama sis. cycle 25 hari. Hari ni kira lewat 5 hari. sy belum cek sebab tidak sanggup tengok kalau dpt 1 line😂😂 04hb tahun 2023 baru cek la. moga ada rezeki utk kita🙏🙏🙏

2y trước

aaminn🤲🏻 semoga tahun 2023 ada rezeki utk kita🫶🏻

maybe perubahan hormon