Tak ada alahan

Salam, nak tanya normal ke kalau pregnant anak first tapi tak ada alahan ? Tak ada muntah muntah, tak ada loya loya. Tapi tahap malas tu nauzubillah. Lapar tapi malas nak makan. Malas nak masak malas nak mandi. Kena paksa diri baru boleh buat semua tu. Kalau ikutkan saya dah 8w++ tapi alahan apa pun tak ada. Belum buka buku pink, belum scan lagi. Cuma bergantung pada upt je. Ada orang kata kalau tak ada alahan, pregnancy tak strong, betul ke ? Tapi saya tak ada pula keluar darah ke apa.

16 Các câu trả lời

Normal tu sis, saya pun Alhamdulillah takde alahan masa pregnant. Syukur 🤗