Jenis Puting Anak

Salam, nak tanya momies saya beli puting brand doktor baby. Tapi anak saya masih tak mahu minum susu botol. Sekarang usia anak saya nak masuk 4 bulan tapi masih direct breastfeeding. Saya dah usahakan macam2 untuk dia belajar minum botol susu. Saya ok je bagi breastfeeding sbb saya memang masih tidak bekerja. Cuma saya kurang selesa dengar orang ckp kenapa saya x beri anak saya susu fomula. Saya ada je beli susu tepung tapi baby masih pilih susu badan. Dah beli susu, puting, botol macam2 semua x terguna. Risau jugak orang kondem saya macam saya x pandai pula jadi ibu

Jenis Puting Anak
1 Trả lời

kenapa generasi kita sensitive dengan apa yang orang kata ehh? macam la kita ni takda pendirian sendiri? macam kita ni tak tahu langsung apa yg terbaik untuk anak. pekakkan telinga je awak . seorang ibu lebih tahu apa yang terbaik untuk anak 😉 abaikan jela benda yg tak mendatangkan faedah. fikir benda yg penting je. 😃

3y trước

terima kasih beri kata2 semangat ☺