Tanda bersalin

Salam nak tanya kepada ibu ibu yg dah melahirkanz ada ke yg takde turun randa lendir darah or ketuban? Yg just sakit contraction pastu terus prrgi hosp beranak?

2 Các câu trả lời

yes sya anak keampat sis tkde kluar apa cuma skit sak gi hospital tak smpai brpa minit baby dah kluar.. biasa sya trun darah tpi yg keampat takde apa yg kluar..now sya mngndung kali kelima tinggl tggu hari sahja...

3y trước

sama macam sy...no 4 37w3d tak ada tanda-tanda..gi hospital..buka 3cm skrg mengandung yg ke5 29w

Ada.. Saya ank kedua mmg trus contraction dri awl pgi.. Pegi2 hospital xsmpat cek ctg, dlm pkul 11 pgi cek jln dh full trus misi pecahkan ketuban dan teran 😁