ada kecing manis

Salam , nak tanya kalau ada kencing manis kene cek 4kali sehari .ada yg paling mudah x nak cek tu . Dia soh beli tmpt cocok jari tu sendri , dah la mahal ...Herm xpasal2 sangkut .

2 Các câu trả lời

g klinik satu malaysia , situ bayar rm1 je . kalau doktor ada mention laa sebab kita salu buat dekat klinik satu malaysia . kalau na beli mmg mahal

Wasalam..mesin check darah tu check dlm shopee..ade yg bawah rm50..

4y trước

betul..saya beli yg murah je..dlm rm30..dpt satu set.kat shopee