pinggul sakit

salam nak tanya ibu2 pernah preggy rasa dari pinggul sampai ke bawah sakit kalau dah bareng atau duduk tak leh nak ngereng sebelah kanan . sakit sebelah kanan je kiri okay . sampai kan nak posing lau bareng sakit teramat sampai nngiss . tiap malam husband picit urut pon tak hilang 😭 #33weeks

1 Trả lời

I feel you mommy.. Smpai bersalin sakit dy, tp utk kurangkan kesakitan, mmg husband yg tlg urut2 skit stiap mlm sblm tdo. 😉