Food processor

Salam nak tanya. Food processor apa yang bagus ye ? And perlu ke beli periuk nasi kecik ?

2 Các câu trả lời

Tak pernah ada food processor sbb banyak lg keperluan nak beli. Saya masak bubur anak guna periuk biasa masak atas dapur gas. Bila anak dh boleh makan nasi macam orang dewasa, guna periuk nasi sedia ada.

Saya Beli periuk multi cooker senang nk buat byk if dia dh besar siket nnti and boleh buat masak benda lain mcm kukus kek ke or goreng nugget sihat ke.. mcm2 bole buat.. jimat